Καταγραφή αιτημάτων προμήθειας ψηφιακού εξοπλισμού για τη στήριξη μαθητών/τριών που έχουν ανάγκη (3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς) – Νοέμβριος 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στην 151977/ΓΔ4/07-11-2020 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με θέμα «Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» αναφέρονται τα εξής: «Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ8/46284/Δ4/14-4-2020 απόφασης για την παράδοση/παραλαβή φορητών συσκευών, η απόφαση διάθεσης αυτών θα λαμβάνεται με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, ή ύπαρξη ειδικών δυσκολιών μάθησης.»

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των ανωτέρω παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τα πεδία της φόρμας https://forms.gle/vEgNbgkxWguJeady8, μόνο στην περίπτωση που έχετε πραγματικά την ανάγκη να σας χορηγηθεί φορητή συσκευή tablet, για να μπορέσει/ουν το παιδί/τα παιδιά σας να λάβει/ουν μέρος στη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Επίσης, θα πρέπει να αιτιολογήσετε συνοπτικά την ανάγκη αυτή.

Η συγκεκριμένη φόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 στις 22:00 (το βράδυ), προκειμένου να γίνει η αναγκαία επεξεργασία και να ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες που θα παραλάβουν φορητή συσκευή tablet.

Δυστυχώς οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες και είναι βέβαιο ότι δε θα μπορέσουμε να καλύψουμε όλα τα αιτήματα.

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Ι. Κούκης