Νέα-Ανακοινώσεις

Νέα και Ανακοινώσεις για το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς:
-> από τη Διεύθυνση του σχολείου και τον Σύλλογο Διδασκόντων
-> από το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο των Μαθητών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Εορτασμός της Επετείου της 17ης Νοέμβρη.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 17ης Νοέμβρη 1973,  θα πραγματοποιηθεί γιορτή από τους μαθητές του σχολείου μας την Παρασκευή 17/11 και ώρα 8.15, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου.  Η γιορτή θα τελειώσει στις 9.30 περίπου.  Μετά το  τέλος της γιορτής, δεν θα γίνουν μαθήματα και όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Τρίτη 14-11-2023 .Κατ’ εξαίρεση ενημέρωση για τους γονείς και κηδεμόνες που δεν μπόρεσαν να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς, στις 07-11-2023

Σας  ενημερώνουμε ότι  την Τρίτη 14-11-2023 θα γίνει εκτάκτως ενημέρωση γονέων από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, για όσους γονείς  δεν πρόλαβαν την προηγούμενη Τρίτη  να ενημερωθούν.

Η επόμενη τακτική ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις  21-11-2023.

 

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων για την Ενισχυτική Διδασκαλία 2023-2024

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

στο προσεχές διάστημα θα υλοποιηθεί Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές/τριες Γυμνασίου. Αν το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε   συμμετοχή  στο εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο αφορά μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που έχουν χαμηλή επίδοση στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Κατά το προηγούμενο σχολικό έτος το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας διεξήχθη στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας αλλά ακόμη δε έχει γίνει γνωστό ποιο σχολείο θα επιλεγεί για τον σκοπό αυτό.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της όλης διαδικασίας παρακαλούμε, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, να μας επιστρέψετε με email ή αυτοπροσώπως υπογεγραμμένη την πιο κάτω Υπεύθυνη Δήλωση μέχρι τη Πέμπτη 16/11/2023 και ώρα 12:00π.μ..

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ενημερωτική και συμβουλευτική παρέμβαση για γονείς και κηδεμόνες, με θέμα “Εφηβεία και όρια” σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς (Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023)

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική-συμβουλευτική παρέμβαση-συζήτηση με θέμα “Εφηβεία και όρια” στο αμφιθέατρο του σχολείου, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, στις 6:00μ.μ.  από την κα Διονυσία Γιαννοπούλου, αναπληρώτρια επιστημονικά υπεύθυνη, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή σύμβουλος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου Κηφισιάς, με πρωτοβουλία της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την 88310/13-10-23  Απόφασης της Υπουργού Εσωτερικών, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/10/23  στις 08:15 π.μ. στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν: α) η Παράδοση της Σημαίας, και β) η Απονομή Αριστείων και Βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Οι εν λόγω εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 10.30 περίπου, οπότε παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο.

.

Η κατάθεση στεφάνου θα γίνει την Παρασκευή 27/10/23  στο Μνημείο Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία (Ελευθερίου Βενιζέλου και Λ.  Ακρίτα) στις 11:30π.μ. από αντιπροσωπεία μαθητών/τριών του σχολείου.

Το Σάββατο 28/10 στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30  στην Κηφισιά.

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει στις 11:00π.μ. να βρίσκονται στο σημείο συνάντησης του σχολείου, στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Ζηρίνη. Μετά το πέρας της παρέλασης θα παραλάβετε το παιδί σας από την οδό Παπαδιαμάντη.

Ενδυμασία για τα αγόρια: άσπρο πουκάμισο, μπλε σκούρο παντελόνι, σκούρα παπούτσια.

Ενδυμασία για τα κορίτσια: άσπρο πουκάμισο, μπλε σκούρα φούστα, σκούρα παπούτσια, καλσόν στο χρώμα του ποδιού.

 

 

Ενημέρωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την 88310/13-10-23 Απόφασης της Υπουργού Εσωτερικών, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/10/23 στις 08:15 π.μ. στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας.
Επίσης θα πραγματοποιηθούν: α) η Παράδοση της Σημαίας, και β) η Απονομή Αριστείων και Βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.
Οι εν λόγω εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 10.30 περίπου, οπότε παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο.
Η κατάθεση στεφάνου θα γίνει την Παρασκευή 27/10/23 στο Μνημείο Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία (Ελευθερίου Βενιζέλου και Λ. Ακρίτα) στις 11:30π.μ. από αντιπροσωπεία μαθητών/τριών του σχολείου.
Το Σάββατο 28/10 στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 στην Κηφισιά. Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στην παρέλαση έχουν λάβει έγγραφη ενημέρωση για τον τρόπο ενδυμασίας τους, για το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησής τους πριν την παρέλαση, καθώς και για το σημείο συνάντησης με τους γονείς τους μετά το πέρας της παρέλασης.
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

H χορωδία του σχολείου μας ξεκινάει πρόβες

Ξεκινάμε φέτος και πάλι,  για τα παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και τα μουσικά όργανα.

Οι πρόβες της χορωδίας και του οργανικού συνόλου, θα γίνονται κάθε Τρίτη στην αίθουσα μουσικής του σχολείου μας, από τις 14:15 έως τις 15:30.

Επικοινωνήστε με την καθηγήτρια κα Χριστογιάννη, για να λάβετε την υπεύθυνη δήλωση της συμμετοχής σας.

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κηφισιάς 2023-24

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Σας στέλνουμε την ενημέρωση που λάβαμε από την κα Καραλή για το Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Κηφισιάς, μαζί με την πρόσκληση ενδιαφέροντος και την αίτηση γονέα.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ANAKOINΩΣΗ  ΕΝΑΡΞΗΣ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 2023-2024

 

Διοργάνωση ημέρας αθλητισμού, ομαδικών αθλημάτων (Παρασκευή 26 Μαΐου 2023)

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, διοργανώθηκε ημέρα αθλητισμού στο σχολείο μας, με ομαδικά αθλήματα, καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση. Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Α, Β και Γ τάξης. Στο τέλος απονεμήθηκαν μετάλλια από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.