Μαθητές

Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι, στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα

Σας ενημερώνουμε για τις Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας με θέμα:

«Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι, στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα»

ΕΟΔΥ Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι _ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Επίδοση Ελέγχων Προόδου Α΄ Τετραμήνου 2019-2020 την Τετάρτη 05/02/2020 από 12:00 έως 14:00

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 05/02/2020 από τις 12:00 έως τις 14:00 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών/τριών του σχολείου για το Α΄ τετράμηνο 2019-2020.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή απομάκρυνση των παιδιών σας από το σχολείο στις 12:00.


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς

Βραβείο διάκρισης σε μαθητή του σχολείου μας

Ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας Τσαντές Ιωάννης έλαβε μέρος στον «Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης Bebras-Κάστορας 2019-2020″ και διακρίθηκε, καταλαμβάνοντας την 5η θέση πανελληνίως στην κατηγορία Γ΄ Γυμνασίου.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχές για καλή επίδοση σε κάθε προσπάθεια του μαθητή μας!

ΒΡΑΒΕΙΟ_ΤΣΑΝΤΕ_ΙΩΑΝΝΗ

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το έγγραφο με αρ. Πρωτ.: Φ1/10578/Δ2/24-1-2020 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, από τον Ιανουάριο 2020 έως και τον Μάρτιο 2020.

Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως του γονέα/κηδεμόνα προς το σχολείο και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας.

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς

ΕΞΕ – 10578 – 2020 – Ενημέρωση σχετικά με την εποχική γρίπη

Πρόσκληση Γονέων και Κηδεμόνων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου για ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της B΄ και Γ΄ Γυμνασίου,

σας καλούμε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6:30 μ.μ. σε ενημερωτική συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της σχολικής μονάδας και τη φοίτηση των παιδιών σας στο Γυμνάσιο.

Στον χώρο του σχολείου θα παρευρίσκονται και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς, για να σας ενημερώσουν για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς

 

Πρόσκληση Γονέων και Κηδεμόνων Α΄ Γυμνασίου για ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ Γυμνασίου,

σας καλούμε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 5:30 μ.μ. σε ενημερωτική συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της σχολικής μονάδας και τη φοίτηση των παιδιών σας στο Γυμνάσιο.

Στον χώρο του σχολείου θα παρευρίσκονται και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς, για να σας ενημερώσουν για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς

Αγιασμός και διανομή σχολικών βιβλίων για το σχολικό έτος 2019-2020

Αγαπητοί μαθητές, Αγαπητές μαθήτριες,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα γίνει την Τετάρτη 11/09/2019 στις 08:30 π.μ. στο προαύλιο του σχολείου μας.

Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές/τριες θα μπουν στα τμήματά τους και θα πάρουν τα σχολικά βιβλία και το Πρόγραμμα των μαθημάτων.

Ευχόμαστε μια Καλή Σχολική Χρονιά!

Επίδοση Ελέγχων Προόδου Β΄ Τετραμήνου σχολικού έτους 2018-2019

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 04/06/2019 από τις 13:00 έως τις 14:00 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών/τριών του σχολείου για το Β΄ τετράμηνο.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς

Aναβαθμολόγηση γραπτών δοκιμίων και επανεξέταση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών ή οι ίδιοι/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο, όπου φοιτούν, με την οποία ζητούν την αναβαθμολόγηση γραπτού δοκιμίου. Η αίτηση συνοδεύεται με το προβλεπόμενο παράβολο για κάθε γραπτό δοκίμιο.

Οι μαθητές/τριες με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τους/τις οποίους/ες προβλέπεται προφορική εξέταση αντί γραπτής, μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να ζητήσουν επανεξέταση στα μαθήματα που εξετάσθηκαν. Η αίτηση για επανεξέταση υποβάλλεται από τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών ή από τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, στο σχολείο μέσα σε δύο (2) ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η αίτηση συνοδεύεται από το προβλεπόμενο παράβολο για κάθε μάθημα για το οποίο ζητείται επανεξέταση.

Τα γραπτά δοκίμια των «κατ’ ιδίαν διδαχθέντων μαθητών» και των στρατευσίμων βαθμολογούνται και αναβαθμολογούνται με την ίδια διαδικασία που ακολουθείται για τα γραπτά των μαθητών/τριών της τάξης στην οποία υποβάλλονται σε εξέταση.

Έκδοση βιβλίου από μαθητή του σχολείου μας

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πληροφορηθήκαμε ότι ο μαθητής του σχολείου μας Τάσος Α. Σταυρόπουλος εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ο Αλέξανδρος Βρεττός και το κουτί της Πανδώρας».

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας για το πνευματικό του πόνημα, πολλές ευχές να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του και πολλές ευχές ο μαθητής να έχει επιτυχία σε κάθε μελλοντική του προσπάθεια.