Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2017-2018

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 13/12/2017 αρχίζουν τα μαθήματα του Προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας.

—–

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

στο προσεχές διάστημα θα υλοποιηθεί Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές/τριες Γυμνασίου. Αν το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή του παιδιού σας στο εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο αφορά μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που υστερούν στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Κατά το προηγούμενο σχολικό έτος το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας διεξήχθη στο σχολείο μας αλλά ακόμη δε έχει γίνει γνωστό ποιο σχολείο θα επιλεγεί για τον σκοπό αυτό.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της όλης διαδικασίας παρακαλούμε, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ να μας επιστρέψετε τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη μέχρι την Τετάρτη 25/10/2017.

—-

ΕΞ – 176698 – 2017 -ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗ Δ_ΘΜΙΑ ΕΚΠ_ΣΗ- ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2

Συν. 3 Αίτηση-δήλωση μαθημάτων 2017-2018