Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27/10/2017 στις 08:30π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Αμφιθέατρο του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από τον εορτασμό της Επετείου, θα λάβουν χώρα α) η Παράδοση της Σημαίας, και β) η Απονομή Αριστείων και Βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Η εορτή θα διαρκέσει έως τις 10:50π.μ. (τρεις [3] διδακτικές ώρες), ώρα κατά την οποία θα πρέπει να φροντίσετε για την ασφαλή επιστροφή των παιδιών σας στο σπίτι.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία (Ελευθερίου Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα) στις 11:30π.μ. από αντιπροσωπεία μαθητών/τριών του σχολείου.

Το Σάββατο 28/10/2017 στις 11:00π.μ. θα τελεστεί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην Κηφισιά. Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στην παρέλαση έχουν λάβει έγγραφη ενημέρωση για τον τρόπο ενδυμασίας τους, για το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησής τους πριν την παρέλαση, καθώς και για το σημείο συνάντησης με τους γονείς τους μετά το πέρας της παρέλασης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς πιέστε εδώ.