Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την Ενισχυτική Διδασκαλία 2022-2023

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,                                                                                                             20/09/2022

στο προσεχές διάστημα θα υλοποιηθεί Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές/τριες Γυμνασίου. Αν το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε τη συμμετοχή του στο εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο αφορά μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που έχουν χαμηλή επίδοση στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Κατά το προηγούμενο σχολικό έτος το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας διεξήχθη στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας αλλά ακόμη δε έχει γίνει γνωστό ποιο σχολείο θα επιλεγεί για τον σκοπό αυτό.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της όλης διαδικασίας παρακαλούμε, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, να μας επιστρέψετε με email ή αυτοπροσώπως υπογεγραμμένη την πιο κάτω Υπεύθυνη Δήλωση μέχρι τη Δευτέρα 26/09/2022 και ώρα 09:00π.μ..

Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2022_23