Ανακοίνωση για ενημέρωση γονέων από εκπαιδευτικούς & Επέτειο Πολυτεχνείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

η πρώτη εβδομάδα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ξεκίνησε με κάποιες δυσκολίες (Δευτέρα και Τρίτη) εξαιτίας δυσλειτουργιών της πλατφόρμας που μας φιλοξενεί, αλλά στη συνέχεια τα προβλήματα διορθώθηκαν. Οι μαθητές/τριες στην πλειοψηφία τους επέδειξαν συνέπεια και επιμέλεια, κάτι που πρέπει να πράξουν και κατά τις επόμενες εβδομάδες.

Για μια ακόμη φορά επισημαίνεται ότι εσείς ως γονείς και κηδεμόνες έχετε την ευθύνη για τη συμπεριφορά των παιδιών σας εντός των εικονικών αιθουσών διδασκαλίας, επομένως, οφείλετε να τους μιλήσετε (ξανά) για τον τρόπο συμπεριφοράς τους σε αυτές. Η κλειστή κάμερα και το κλειστό μικρόφωνο δε σημαίνουν ανωνυμία, καθώς, αν χρειαστεί, είναι πολύ εύκολο να ταυτοποιηθεί ο κάθε συμμετέχων σε κάθε εικονικό δωμάτιο. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία, για να διευκολύνουμε την επικοινωνία και την εκπαιδευτική διαδικασία και όχι για να εμποδίζουμε την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Επικοινωνία με τους/τις εκπαιδευτικούς:

Για να επικοινωνήσετε με τους/τις εκπαιδευτικούς μέσω της εφαρμογής Cisco webex meetings, εισέρχεστε στο lobby του εικονικού δωματίου την ώρα που δέχεται κάθε εκπαιδευτικός και περιμένετε να σας αποδεχτεί, προκειμένου να συνομιλήσετε μαζί του/της. (Οι διευθύνσεις των εικονικών δωματίων και οι ώρες επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς στο συνημμένο αρχείο pdf που λάβατε με email)

Προσοχή!! Πρέπει να δηλώσετε το Ονοματεπώνυμό σας, καθώς και το Ονοματεπώνυμο του παιδιού σας και το Τμήμα που φοιτά (π.χ. ΤΥΧΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ για ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, Β2). Ακολουθούμε όλες/οι τον ίδιο τρόπο εισαγωγής στοιχείων.

Ο χρόνος ενημέρωσης υπολογίζεται σε 2-3 λεπτά, προκειμένου να είναι εφικτό να εξυπηρετηθείτε όλες και όλοι. Κατά την πρώτη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον και να υπάρξουν κάποιοι/ες που δε θα εξυπηρετηθούν. Το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση σταδιακά θα ομαλοποιηθεί, οπότε, αν κάνετε υπομονή και βοηθήσετε τη διαδικασία, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Η διαδικασία διαδικτυακής ενημέρωσης από τους/τις εκπαιδευτικούς ξεκινά από τη Δευτέρα 16/11/2020.

Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου:

Για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 σε κάθε Τμήμα χωριστά κατά την πρώτη διδακτική ώρα (08:30-09:10) με τον/την εκπαιδευτικό που έχει μάθημα κατά την ώρα αυτή.

Οι υπόλοιπες διδακτικές ώρες την ημέρα αυτή δε θα πραγματοποιηθούν.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου, στην οποία θα βρίσκετε όλες τις νέες ενημερώσεις/ανακοινώσεις.

Για όποιες απορίες/διευκρινίσεις ή/και βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε με μήνυμα στο email του σχολείου (mail@3gym-kifis.att.sch.gr) ή στα τηλέφωνα του σχολείου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Καλή συνέχεια με υγεία!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς