Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας (Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024)

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ημέρα της Γυναίκας, επισκέφθηκαν το σχολείο μας και μίλησαν στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ Γυμνασίου για το επάγγελμά τους, τις σπουδές τους και τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα:

η Δανάη Μπεζαντάκου, ιδρύτρια του YES Forum, CEO Navigator Shipping Consultants και επικεφαλής του τομέα Παιδείας ICC Women Hellas, η οποία  εμβάθυνε στα soft skills και την Γυναικεία επιχειρηματικότητα  και

η Ξανθίππη Τοκμακίδου, Δημόσιος Τομέας, Ειδική Γραμματεία Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου-ΕΣΠΑ, η οποία μίλησε για τις σπουδές της, την επαγγελματική της πορεία στον κλάδο και πως βιώνει η ίδια την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Οι ομιλήτριες είναι μέλη του ICC WOMEN HELLAS.

H δράση αυτή έγινε σε συνεργασία του YES Forum με το ICC Women Hellas, ομάδα Εκπαίδευσης. Το YES Forum είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που στηρίζει και προωθεί  τον κλάδο της Ναυτιλίας. Επίσης πραγματοποιεί παρουσιάσεις στο πλαίσιο ημερών καριέρας ή επισκέψεων κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.