Παρακολούθηση ενημερωτικής ημερίδας «Υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ και eTwinning» (Τετάρτη 3 Απριλίου, 2024)

Η Διευθύντρια του σχολείου Κουλουριώτη Ευαγγελία μαζί με τις καθηγήτριες Πληροφορικής, κα Λυμπεροπούλου Κυριακή και κα Φατούρου Ιωάννα, μετά από πρόσκληση του Συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου μας κ. Κούκη Νικόλαου, παρακολούθησαν την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, την ημερίδα με θέμα «Υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ και eTwinning».

Στα πλαίσια της ημερίδας, ενημερώθηκαν από την κα Αδαμοπούλου Συντονίστρια Βασικής Δράσης 1 του Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης του ΙΚΥ, για την Erasmus+/Βασική Δράση 1: Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης και από την κα Δέσποινα Παπακώστα Διαχειρίστρια σχεδίων Βασικής Δράσης 2, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης του ΙΚΥ για την  Erasmus+/Βασική Δράση 2: Ευκαιρίες συμπράξεων καινοτομίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης.

Τέλος η και Σταυρούλα Λαδά, Πρέσβειρα eTwinning Β’ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, ενημέρωσε για τη δράση «eTwinning: Η κοινότητα συνεργασίας των σχολείων της Ευρώπης”.