ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΕΙΓΟΝ! Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής-Δήλωσης Προτίμησης μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-19

(Η πιο κάτω επιστολή απεστάλη (δια των μαθητών/τριών) στους Γονείς και Κηδεμόνες στις   03/05/2018)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

παρακαλούμε να επιστρέψετε άμεσα (υπογεγραμμένη) τη συνημμένη επιστολή που αφορά την εγγραφή του παιδιού σας στην Α΄ Λυκείου. Επειδή η διαδικασία άλλαξε άρδην θα πρέπει να προβείτε άμεσα στις αναφερόμενες στη συνημμένη επιστολή ενέργειες, για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα εγγραφής στο Λύκειο.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι από τη φετινή σχολική χρονιά η εγγραφή θα γίνει από εσάς ηλεκτρονικά με τους κωδικούς σας ΓΓΠΣ (taxis) και το παιδί σας θα εγγραφεί/κατανεμηθεί στο Λύκειο της περιοχής σας με βάση τη διεύθυνση κατοικίας που έχετε δηλώσει (με Υπεύθυνη Δήλωση) στο σχολείο και κατ΄ επέκταση στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (myschool).

Επομένως, καλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα με το σχολείο και να επιβεβαιώσετε τα ακόλουθα:

– τη διεύθυνση κατοικίας σας,

– το ποιος από τους γονείς/κηδεμόνες θα πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική εγγραφή

Σας επισημαίνουμε ότι η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί κατά το αμέσως επόμενο διάστημα, επομένως έχει μεγάλη σημασία η άμεση ανταπόκρισή σας.

(Κάνοντας κλικ στο link που ακολουθεί θα βρείτε στη δεύτερη σελίδα την επιστολή που πρέπει να επιστρέψετε υπογεγραμμένη άμεσα στο σχολείο – 03/05/2018)

2018 -ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

 —–

(Κάνοντας κλικ στο link που ακολουθεί θα διαβάσετε την εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ “Ενημέρωση και διευκρινίσεις για την Ηλεκτρονική Εγγραφή μαθητών/τριών στο Λύκειο” – 09/05/2018)

2018 -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

—–

(Κάνοντας κλικ στο link που ακολουθεί θα δείτε λεπτομερείς οδηγίες για την υποβολή “Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής” – 11/05/2018)

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης στα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ