Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 23/03/2018 στις 08:30π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Αμφιθέατρο του σχολείου.

Η εορτή θα διαρκέσει περίπου έως τις 10:50π.μ. (τρεις [3] διδακτικές ώρες), ώρα κατά την οποία θα πρέπει να φροντίσετε για την ασφαλή επιστροφή των παιδιών σας στο σπίτι.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων στην Κηφισιά (Κηφισίας και Ζηρίνη) στις 11:30π.μ. από αντιπροσωπεία μαθητών/τριών του σχολείου.

Την Κυριακή 25/03/2018 στις 10:30π.μ. θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30π.μ. στη Νέα Ερυθραία. Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στην παρέλαση έχουν λάβει έγγραφη ενημέρωση για τον τρόπο ενδυμασίας τους, για το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησής τους πριν την παρέλαση, καθώς και για το σημείο συνάντησης με τους γονείς τους μετά το πέρας της παρέλασης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς πιέστε εδώ.