Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων για την Παρασκευή 22/12/2017

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

το σχολείο μας, όπως κάθε  χρόνο, λόγω της εορτής των Χριστουγέννων, προγραμμάτισε  μετά από συνεννόηση  με τον Εφημέριο της Ενορίας μας (του Ιερού Ναού  της  Αγίας  Τριάδος), Θεία Λειτουργία για τον εκκλησιασμό των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, την Παρασκευή 22/12/2017 από τις 8:15 έως τις 9:30 π.μ.

Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν στον χώρο του Ιερού Ναού, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, το αργότερο έως τις 8:30π.μ.

Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να παραμείνουν στην Εκκλησία και να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία.

Οι  μαθητές και μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο μυστήριο της «Θείας Ευχαριστίας», αν το επιθυμούν και αν έχουν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία (νηστεία).

Παρακαλούμε οι μαθητές και μαθήτριες να προσέλθουν στην Εκκλησία με ευπρεπή ενδυμασία και να συμπεριφέρονται με σεβασμό, όπως αρμόζει στον χώρο του  Ιερού Ναού.

Η επιστροφή στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί για όσους μαθητές και μαθήτριες, δεν μετακινηθούν με τους γονείς τους, με ευθύνη των καθηγητών τους (με τα πόδια).

—–

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διδακτική επίσκεψη στον Κινηματογράφο «Διάνα» στο Μαρούσι. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή απομάκρυνση των παιδιών σας από το σχολείο κατά την ώρα της επιστροφής τους στο σχολείο, ήτοι στις 13:30.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα «Καλές Γιορτές» με υγεία.